اطلاعیه ها

عملیات سمپاشی بیش از 10 هکتار از مزارع غلات مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان نمین توسط پهپاد

عملیات سمپاشی بیش از 10 هکتار از مزارع غلات مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان نمین توسط پهپاد
ارسال شده: خرداد 3, 1399
دسته ها: اخبار
نظرات: 0
نویسنده: r_tarvij

اکبر عدل رییس مرکز جهاد کشاورزی حومه نمین با اعلام این خبر افزود: کلمه پهپاد مخفف عبارت «پرنده هدایت پذیر از دور» است که به هواپیما‌های بدون سرنشین اطلاق می‌شود که در سال‌های اخیر در بخش‌های مختلفی از جمله حوزه کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به منظور کاهش مصرف سم در مزارع کشاورزی از پهپاد برای سمپاشی، استفاده می شود.

   وی افزود: بدین منظور عملیات سمپاشی بر علیه علفهای هرز و بیماری ها در بیش از 10 هکتار از مزارع غلات شهرستان در روستاهای خانقاه سفلی و کریم کندی با هماهنگی کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی حومه نمین و با حضور معاون محترم تولیدات گیاهی، رییس اداره فناوریهای مکانیزه، رییس اداره آموزش بهره برداران سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و مسئولین شهرستانی و جمعی از کشاورزان پیشرو و مددکاران و تسهیلگران صورت گرفت.

رییس مرکز جهاد کشاورزی حومه شهرستان نمین با بیان اینکه استفاده از پهپاد سمپاش برای کشاورزان به دلیل سمپاشی دقیق و اصولی کاهش مصرف سم را در پی دارد، افزود: این روش برای کشاورزی هوشمند، مبارزه با علف‌های هرز، آفات و بیماری ها، کاهش آلودگی محیط زیست و آب، کاهش مصرف سم و جذب بالای کود شیمیایی استفاده می‌شود.

   وی افزود: این پهپاد‌ها قابلیت‌های صرفه جویی در مصرف آب و هزینه عملیات، دقت بالای سمپاشی در مزارع، سهولت در بکارگیری و تسریع در کار دارند.

   عدل اظهار داشت: این دستگاه‌ها در مدت زمان ۱۰ دقیقه با یک لیتر سم و ۱۰ لیتر آب یک هکتار زمین را سمپاشی می‌کنند در حالی که برای سمپاشی یک هکتار با روش سنتی به بیش از ۴۰۰ لیتر آب نیاز است.

   وی بیان کرد: ورود نکردن کشاورز به زمین‌های زراعی و تماس نداشتن مستقیم کشاورز با سموم، جلوگیری از خسارت وارده به محصولات بر اثر ورود تراکتور به مزرعه، همپوشانی یکنواخت سم در تمام نقاط مزرعه و کاهش مصرف آب و سم از مزایای پهپاد‌ها در عرصه کشاورزی هستند.

   وی در پایان اقزود: در سال زارعی جاری بیش از 19000 هکتار از مزارع شهرستان نمین به زیر کشت گندم رفته است که از این میزان بیش از 4500  هکتار گندم  آبی و 14500 هکتار به صورت دیم کشت شده است و در سال جهش تولید تا کنون در سطح بیش از 3000 هکتار از مزارع آبی و 4000 هکتار از مزارع دیم شهرستان بر علیه علفهای هرز پهن برگ و کشیده برگ مبارزه صورت گرفته و  با جدیت و همت کارشناسان مسئول پهنه در مراکز حومه و ویلکیج و حفظ نباتات شهرستان تلاش می کنیم تا میزان خسارت علفهای هرز به مزارع گندم به حداقل برسد.

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان