​ برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت شیر و کاهش بار میکروبی شیر در استان اردبیل

​  برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت شیر و کاهش بار میکروبی شیر در استان اردبیل
ارسال شده: دی 17, 1398
دسته ها: اخبار
نظرات: 0
نویسنده: r_tarvij

این برنامه آموزشی به همت مجد کارشناس مسئول پهنه روستا در راستای اجرای سیاستهای نظام نوین ترویج کشاورزی و آموزش و توانمند سازی زنان روستائی  در روستای رز از توابع بخش ویلکیج شهرستان نمین باحضور  جمعی از بانوان روستایی عضو صندوق اعتبارات خرد برگزار شد.

ناطقی رئیس مرکز جهاد کشاورزی ویلکیج با اعلام این خبر افزود: شیر و محصولات لبنی فرآورده ای با اهمیت در برنامه غذایی هرخانوار است.بنابراین شیر مصرفی باید دارای کیفیت مطلوب و عاری از هرگونه آلودگی باشد تا هم نیازهای جامعه را تأمین و هم از انتقال بیماریهای گوناگون جلوگیری نماید.

در این کارگاه آزاددل به عنوان مدرس درباره عوامل موثردر بالا بردن کیفیت شیر در دامداریها و عوامل موثر بر روی کاهش بار میکروبی وکیفیت بهداشتی شیر از مرحله توزیع تا مصرف از جمله توصیه های بهداشتی در زمینه های دوشیدن شیر، ظروف شیردوشی ، صاف کردن شیر، تانکرهای حامل شیر، آب مورد استفاده در دامداریها توضیح داد.

 

Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
-->
دی ان ان